/
/

Η συμπλήρωση της ημερομηνίας γέννησης είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται πως ανήλικα άτομα δεν αποκτούν πρόσβαση σε περιεχόμενο που σχετίζεται με αλκοολούχα ποτά.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Παραλαβή με την ACS εταιρία ταχυμεταφορών

Για όλες σας τις αγορές για πληρωμή του ηλεκτρονικού καταστήματος amstelmusic.gr μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας όλες οι αποστολές είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση διατραπεζικής κατάθεσης, τα έξοδα αποστολής επωμίζεται ο δικαιουχος.

Η παράδοση της παραγγελίας σας με προορισμό εντός του λεκανοπεδίου Αττικής λαμβάνει χώρα μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες, για υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς η παράδοση γίνεται από 3-4 εργάσιμες ημέρες  και τέλος η παράδοση της παραγγελίας για νησιώτικους προορισμούς θα ολοκληρωθεί από 4-12 εργάσιμες ημέρες. 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00.

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, το e-Shop σας αποστέλλει μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα της ACS ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε ότι το amstelmusic.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ