/
/

Η συμπλήρωση της ημερομηνίας γέννησης είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται πως ανήλικα άτομα δεν αποκτούν πρόσβαση σε περιεχόμενο που σχετίζεται με αλκοολούχα ποτά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό, είτε δεν σε ικανοποιεί, είτε απλώς άλλαξες γνώμη και να ζητήσεις την αντικατάστασή του ή επιστροφή των χρημάτων σου. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επιστρέψεις το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το δελτίο αποστολής κ.λ.π.

Διαδικασία επιστροφής
Μπορείς να συμπληρώσεις και να μας στείλεις την φόρμα επιστροφής που θα βρείς εδώ. Είτε να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

1. Επικοινωνείς μαζί μας είτε ηλεκτρονικά μέσω email στο info@statuscom.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2104820787 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

2. Συσκευάζεις το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

3. Η επιστροφή θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από το αντίγραφο απόδειξης λιανικής πώλησης.

4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σου, στέλνεις το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παρέλαβες την παραγγελία σου είτε με οποιοδήποτε πρακτορείο επιθυμείς αναγράφοντας τον λόγο επιστροφής/αλλαγής του προϊόντος, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Παράλληλα με την διαδικασία της επιστροφής μπορείς να πραγματοποιήσεις νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο πεδίο με τα σχόλια να αναφέρεις ότι πρόκειται για αλλαγή καθώς και το νούμερο από την απόδειξη Λιανικής που είχες λάβει κατά την αποστολή της παραγγελίας σου. 

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν που μας έστειλες προς επιστροφή, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

*Παρακαλούμε σημειώσε πως τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 7 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104820787.

ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ