/
/

Η συμπλήρωση της ημερομηνίας γέννησης είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται πως ανήλικα άτομα δεν αποκτούν πρόσβαση σε περιεχόμενο που σχετίζεται με αλκοολούχα ποτά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ?

Μπορείς να πάρεις μέρος σε 10 συναυλίες ανά 24 ώρες και μία φορά σε κάθε συναυλία (ανά προφίλ χρήστη).

2. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑ?

Για κάθε συναυλία, γίνεται μια ξεχωριστή κλήρωση, 3-5 ημέρες νωρίτερα (αναλόγως το πρόγραμμα καθώς κληρώσεις γίνονται μόνο εργάσιμες). Tην ημέρα της κλήρωσης κάθε συναυλίας, λαμβάνεις email που σε ενημερώνει ότι έχεις νικήσει (να τσεκάρεις πάντα και τα spam σου) και ταυτόχρονα επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σου για την ενημέρωση και την αποδοχή του δώρου σου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα amstelmusic.gr στην οποία βρίσκονται αναρτημένοι οι Όροι του Διαγωνισμού ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο Τμήμα Εξυπηρέτησης για το amstelmusic.gr, στο 6979566515 με ώρες λειτουργίας από 10.00 με 18.00 όλες τις καθημερινές εκτός από της επίσημες αργίες.

3. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΥΝΑΥΛΙΑ?

Ναι! Για κάθε κλήρωση πριν από κάθε συναυλία, η συμμετοχή σου ισχύει κανονικά, εφόσον έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.

5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ?

Εφόσον κληρωθείς ως νικητής κάποιας συναυλίας, θα λάβεις email από την πλατφόρμα amstelmusic.gr και θα σε καλέσουμε και στο τηλέφωνο που δήλωσες στην εισαγωγή στοιχείων. Θα κάνουμε τουλάχιστον 2 προσπάθειες και θα αφήσουμε και 1 ημέρα περιθώριο να μας καλέσεις πίσω, σε περίπτωση που δεν απαντήσεις τις κλήσεις μας. Μετά το πέρας της 1 ημέρας και εφόσον δεν καταφέρουμε να σου μιλήσουμε, η νίκη θα ακυρωθεί και θα περάσει σε επόμενο επιλαχόντα νικητή.

6. ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?

Εφόσον κληρωθείς ως νικητής και έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία για την αποδοχή του δώρου από πλευράς σου, θα σου στείλουμε τα εισιτήρια σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στο email που καταχώρησες τη συμμετοχή σου, αφού πρώτα επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σου τηλεφωνικά. Με αυτά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, μπορείς να μπεις απευθείας στη συναυλία.

7. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?

Μπορείς να δείξεις τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στην είσοδο της συναυλίας (επίδειξη Barcode) από το κινητό / tablet σου ή μπορείς να τα εκτυπώσεις.

8 . ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ?

Η κάθε νίκη αφορά αποκλειστικά τη συναυλία για την οποία κληρώθηκε. Δεν γίνονται αλλαγές μεταξύ συναυλιών σε περίπτωση νίκης.

9. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?

Το δώρο είναι προσωπικό και μόνο εσύ σαν νικητής μπορείς να παραλάβεις από εμάς τα εισιτήρια που κέρδισες, εφόσον είσαι 18 ετών και πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 2 των Όρων του Διαγωνισμού, οι οποίοι βρίσκονται ανηρτημένοι στην ιστοσελίδα amstelmusic.gr και αποδεχθείς το δώρο. Από εκεί και πέρα, τα εισιτήρια καθ’ αυτά δεν είναι προσωπικά και δύναται να τα χρησιμοποιήσει για είσοδο στη συναυλία, όποιος τα προσκομίζει. Συνεπώς μπορείς να τα διαχειριστείς όπως επιθυμείς, σεβόμενος φυσικά τους όρους της διοργάνωσης.

10. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΥΡΑ?

Κάθε εισιτήριο συναυλίας είναι μοναδικό. Εάν έχετε κερδίσει εισιτήριο με δωρεάν μπύρα θα ενημερωθείτε ανάλογα και τηλεφωνικά και με email. Eπίσης όταν πάτε να δηλώσετε συμμετοχή στο amstelmusic.gr, θα αναγράφεται η δωρεάν μπύρα μαζί με το εισιτήριο, οπότε θα το γνωρίζετε εξ αρχής.

13. ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

Οι όροι εισόδου και γενικότερα παραμονής σε κάθε συναυλία ορίζονται από τον εκάστοτε Διοργανωτή. Το εισιτήριο που κέρδισες εφόσον το αποδέχτηκες και παρέλαβες στο email σου, είναι δεσμευμένο μόνο για εσένα, ακόμα κ αν δεν εμφανιστείς. Παρ’ όλα αυτά, ο Διοργανωτής διατηρεί τη δυνατότητα να μην δεχθεί οποιαδήποτε είσοδο του κοινού, μετά το πέρας της ορισμένης ώρας προσέλευσης.

14. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?

Μπορείς να μας καλέσεις στο τηλέφωνο του Διαγωνισμού: 6979566515 με ώρες λειτουργίας από 10.00 με 18.00 όλες τις καθημερινές εκτός από της επίσημες αργίες.
 

15. ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ? ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΝΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ?

Παρακάτω μπορείς να δεις τον αναλυτικό πίνακα συναυλιών, κληρώσεων και δώρων.

# HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
1 2-5-June HELMOS FESTIVAL ΗΕLMOS  31-Μay
2 12-Sept ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  02-June
3 7-June Nightwish RELEASE 01-June
4 17-June Helloween RELEASE 12-June
5 20-June Rosalia RELEASE 13-June
6 21-June Royksopp RELEASE 14-June
7 23-June Siouxsie RELEASE 19-June
8 23-June ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΑΡΙΟΥ – 50 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΑΡΙΟΥ – 50 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 20-June
9 25-June ATHENSROCKSFESTIVAL ATHENSROCKSFESTIVAL 19-June
10 25-June Madrugada RELEASE 19-June
11 26-June - 02-July Disturbed RELEASE 19-June
12 27-June Parkay Drive RELEASE 20-June
13 28-June Amon Amarth & Kreator RELEASE 21-June
14 29-June LAKE MODE FESTIVAL LAKE MODE FESTIVAL 25-June
15 01-Jul ROCKWAVE Robbie Williams 27-June
16 03-July ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  30-June
17 07-July ROCKWAVE DEEP PURPLE 03-July
18 08-Jul ROCKWAVE ΤΗΕ ΒLACK KEYS 04-July
19 09-Jul ROCKWAVE VILLAGERS OF IOANNINA CITY - 1000MODS 05-July
20 13-17 July FIESTA VOIO FIESTA VOIO 06-July 
21 15-July Stereo Nova RELEASE 10-July
22 17-July ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  13-July
23 18-July Arctic Monkeys RELEASE 11-July
24 19-July Arctic Monkeys RELEASE 12-July
25 21-July Prodigy RELEASE 17-July
26 22-July  GUNS N' ROSES GUNS N' ROSES 18-July
27 24-July ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  20-July
28 26-30 July ARDAS FESTIVAL ARDAS FESTIVAL 20-July
29 27-July Wu tang Clan RELEASE 20-July
30 31-July ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  28-July
31 02-Aug ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  27-July
32 04-06-Αug ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΤΕΙΑΣ 27-July
33 05-Aug ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  27-July
34 07-Aug ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  27-July
35 04-Sept ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  29-Aug
36 07-Sept ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  01-Sept
37 28-Sept ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  22-Sept
38 29-Sept ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡOΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ  25-Sept


16. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ;

Μπαίνοντας στο amstelmusic.gr τόσο στην αρχική σελίδα, όσο και στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του CSR πατώντας το button ‘’Κατέβασε το τραγούδι’’ μπορείς να το αποθηκεύσεις στην συσκευή από την οποία εισέρχεσαι.

17. ΠΟΣΑ DOWNLOADS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΑΜΣΤΕΛ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ;

Το download είναι συμβολικό και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις. Εσύ απλά το κατεβάζεις και η Άμστελ στέκεται δίπλα στους νέους μουσικούς, δίνοντας ένα χρηματικό ποσό για την αγορά μουσικού εξοπλισμού των τμημάτων μουσικών σπουδών του Αριστοτελείου και Ιονίου Πανεπιστημίου.

18. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΑΜΣΤΕΛ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ;

Η Άμστελ θα δώσει ένα χρηματικό ποσό για την αγορά μουσικού εξοπλισμού στα τμήματα μουσικών σπουδών του Αριστοτελείου και Ιονίου Πανεπιστημίου στηρίζοντας έμπρακτα του νέους μουσικούς.

19. ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΣΤΕΛ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΥΗ;

Τα τελευταία 3 χρόνια η ΑΜΣΤΕΛ έχει συνδεθεί με το εμβληματικό τραγούδι, Ζεϊμπέκικο, του Διονύση Σαββόπουλου. Ένα τραγούδι που μιλά στις ψυχές όλων. Φέτος έκανε πραγματικότητα αυτό που όλοι ζητήσατε και δημιούργησε την νέα διασκευή, Ζεϊμπέκικο ΙΙ, με τις φωνές 4 καλλιτεχνών, του Διονύση Σαββόπουλου, της Μαρίνας Σάττι, του Μικρού Κλέφτη και της μυθικής Σωτηρίας Μπέλλου. Καλώντας το κοινό να κατεβάσει δωρεάν νέο τραγούδι μέσα από το amstelmusic.gr, στηρίζει έμπρακτα τους νέους μουσικούς, δίνοντας ένα χρηματικό ποσό για την αγορά μουσικού εξοπλισμού στα τμήματα μουσικών σπουδών του Αριστοτελείου και Ιονίου Πανεπιστημίου.

20. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ‘’DONWLOAD ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ’

Όχι, το download είναι συμβολικό και δεν υπάρχει καμία χρέωση.

21. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;

Όχι, το προϊόν μας είναι ακριβώς το ίδιο και μπορείς το απολαμβάνεις σε κάθε σου στιγμή. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι το εμβληματικό λογότυπο της Άμστελ ψηφιοποιείται και γίνεται ένα QR code. Σκανάροντάς το μπαίνεις στο amstelmusic.gr/csr κατεβάζεις δωρεάν το τραγούδι και στηρίζεις τους νέους μουσικούς.

22. ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΜΣΤΕΛ;

Αγοράζοντας τα συλλεκτικά αντικείμενα της ΑΜΣΤΕΛ, στήριξες έμπρακτα τα όνειρα των μουσικών του Σύγχρονου Ωδείου Αθηνών, καθώς το ποσό των 1.000€ που συγκεντρώθηκε, δωρίστηκε για την αγορά μουσικού εξοπλισμού.

Σε ευχαριστούμε που άφησες την ψυχή σου να ξεχειλίσει με μουσική, για τη μουσική!

ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ